vineri, 11 martie 2011

Vibraţia energetică


     Legea Vibraţiei sau Legea vieţii, aşa cum mai este ea numita,  susţine că tot ce există în univers se află într-o stare continuă de vibraţie. Ea spune că orice există  are mişcare, are propria energie şi ritm, are viaţă, emite informaţii , interacţionează.
    Astfel că, orice intenţie (sau gând), orice imagine pe care mintea noastră le creează continuă să se menţină vii şi să plutească în Universul subtil.   Totul este energie în mişcare. Scaunul pe care stăm este energie în mişcare,  la fel casa în care locuim, pământul pe care călcăm, mâncarea pe care o mâncăm, cerul pe care-l vedem, aerul pe care-l respirăm, trupul – totul este energie în mişcare la nivel fundamental.
   
    Universul creează - niciodată nu distruge;  mereu adaugă şi transformă. Ce ni se pare noua a semăna cu o  distrugere este de fapt o transformare, o trecere în altă formă, respectând legea energiei şi a creaţiei. Universul şi Viaţa sunt mereu pozitive, constructive, creative. Orice s-ar produce poate fi vindecat printr-o altă creaţie. 

   Ca exemplu - un cuvânt jgnitor nu poate fi luat înapoi, dar scuzele şi atitudinea sinceră  pot compensa golul energetic produs de supărare şi poate transforma supărarea în înţelegere, deşi momentul emiterii cuvântului jignitor nu poate fi făcut să dispară pur şi simplu. De aceea responsabilitatea fiecaruia dintre noi este uriaşa. Orice gândim, spunem sau facem lasă urme în Univers, în vieţile oamenilor, în destinul nostru.
  
  Prin urmare, dacă vrem să schimbăm un obicei, nu-l putem distruge. Putem doar să-l transformăm într-unul nou. Dacă vrem să ne schimbăm modul de a gândi nu putem  distruge vechea gândire , putem doar s-o transformăm într-una noua. 

      In concluzie, trăim într-un Univers construit de noi. Indicat ar fi să participăm activ la construirea sa şi să fim conştienţi de faptul că singuri ne compunem realitatea şi scenariul vieţii. O şansa de reuşită avem oricând, trebuie doar să o vedem - putem vindeca trecutul integrand pozitiv faptele şi intenţiile, dându-le o direcţie bună, iar în felul acesta energia lor va curge pe alt făgaş, acolo unde vrem să construim altceva. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu